Maksuton toimitus kaikkialle Suomeen
FinnishEnglish
Kirjaudu | Oma tilini
Peltola Valmistus teollisuudelle Yritys Historia Kumppanit Ota yhteyttä
0 tuotetta
0.00EUR
Tuoteryhmät
Viiva -penkki  325.00EUR  290.00EUR
325.00EUR/kpl
Määrä:
Pintakäsittelyvaihtoehdot:

Kampanjahinta 290,00 €/kpl, voimassa 31.1.2018 saakka

Tyylikäs suoralinjainen penkki eteiseen, aulatiloihin, makuuhuoneeseen tai pukuhuoneeseen. Sopii myös tasoksi tai vaikka sohvapöydäksi. Monikäyttöinen ja kestävä kotimainen tuote.

Koivusta valmistettu penkki on pintakäsitelty läpikuultavalla puuvahalla, jonka sävy korostaa koivumateriaalin luontaista vaaleutta sekä estää sen kellastumista. Läpikuultava vaha jättää puun syykuvion näkyviin ja puu tuntuu edelleen puulta.

Penkin on suunnitellut sisustusarkkitehti Tuula Falk, jonka muotoilu etsii juuriaan luonnosta ja Pohjolan identiteetistä.

Materiaali koivu

Pintakäsittely vaaleaksi vahattu

Mitat pituus 100 cm, syvyys 34,5 cm, korkeus 42 cm

Suunnittelija Tuula Falk

Toimitus Tuote toimitetaan valmiiksi koottuna. Maksuton toimitus kaikkialle Suomeen. Tuote toimitetaan kotiovelle tai kerrostalossa alaovelle.

Tämä tuote on saatavilla vain verkkokaupastamme.


Tämä tuote on valmistettu koivusta.

Puu on luonnonmateriaali, joka elää ympäristön lämmön ja kosteuden mukaan. Hyvin hoidettuna puuhuonekalu kestää sukupolvelta toiselle. Puumateriaalissa on aina luonnollista sävyn ja kuvion vaihtelua.


Hoito-ohjeet

Puu on luonnonmateriaali, joka elää ympäristön lämmön ja kosteuden mukaan. Hyvin hoidettuna puuhuonekalu kestää sukupolvelta toiselle. Puumateriaalissa on aina luonnollista sävyn ja kuvion vaihtelua.

VAHATTU PUUPINTA
Vahattujen pintojen normaali hoito tapahtuu nihkeällä tai kuivalla puhdistusliinalla pyyhkimällä. Puhdistukseen ei tule käyttää vahvoja emäksiä tai happoja sisältäviä aineita eikä hankaavia puhdistusaineita.

Voimakkaampi lika voidaan poistaa Osmo Color nestemäisellä puhdistusvahalla seuraavasti: Puhdistetaan pinta irtonaisesta liasta. Pyyhitään pinta kevyesti Osmo Color nestemäisellä puhdistusvahalla. Voimakkaammin likaantuneita kohtia voidaan hangata kevyesti puun syiden suuntaisesti.

Apuna voidaan käyttää Osmo Color nestemäiseen puhdistusvahaan tai läpikuultavaan puuvahaan no 1101 (ohut, kirkas) kostutettua kiillotustyynyä (erittäin hienoa teräsvillaa). Irronnut lika pyyhitään pois. Annetaan kuivua (1/2 – 1 tuntia). Kiillotetaan kevyesti. Haluttaessa voidaan levittää uusi ohut vahakerros puhtaalle, kuivalle pinnalle.

Hoito-ohjeet myös tuotepaketeissamme. Tarvittaessa voit saada lisätietoa meiltä tai maahantuojalta: Sarbon Woodwise Oy, info@osmocolor.com, puh. 019 2644 200 tai Osmo Colorin sivuilta: www.osmocolor.com

Katso myös:
Paratiisi penkki
Paratiisi penkki
1495.00EUR
Puro penkki
Puro penkki
498.00EUR
Rima sängynpääty
Rima sängynpääty
675.00EUR
Paytrail
Peltola
Verkkokauppa
Käyttöehdot
Toimitusehdot
Tietosuoja
Yritys
Yhteystiedot
Jälleenmyyjät
Masku
Jälleenmyyjät
Yhteystiedot

PELTOLA OY
Tainuskyläntie 184
66350 Tainus (JURVA)
Puh: 06 2100 100 (klo 8.00 - 15.30)
Kalle Peltola 050 5279 013
Sähköposti: peltola@peltola.fi

Verkkokaupan perustaminen
Evolution Solutions
-verkkokaupparatkaisu
”Aikadesign”

Graafinen suunnittelu