Aidosti kotimaisia huonekaluja - Maksuton toimitus kaikkialle Suomeen
FinnishEnglish
Kirjaudu | Oma tilini
Peltola Valmistus teollisuudelle Yritys Historia Kumppanit Ota yhteyttä
0 tuotetta
0.00EUR
Tuoteryhmät
Aro-ruokapöytä, saarni  2345.00EUR
2345.00EUR/kpl
Määrä:
Koko:
Materiaali:
Pintakäsittelyvaihtoehdot:

Ajaton ARO -ruokapöytä on valmistettu kauniista saarnipuusta. Minimalistinen, pelkistetty muotokieli yhdistettynä saarnipuuhun tekee pöydästä näyttävän sisustuselementin. Saarnin voimakas syykuvio on kaunis tausta niin arjen kuin juhlankin kattauksille. ARO-pöytää et halua kätkeä pöytäliinan alle. Täydellinen valinta skandinaaviseen sisustustyyliin.

Saarnista valmistettu pöytä on pintakäsitelty läpikuultavalla puuvahalla. Läpikuultava vaha jättää syykuvion näkyviin ja puu tuntuu edelleen puulta. Mikä parasta, pintakäsittely perustuu luonnon kasviöljyihin ja vahoihin ja säilyttää puun luontaiset ominaisuudet.

Ruokailutilan lisäksi pöytä sopii loistavasti myös neuvottelutilan kalusteeksi.

Pöydän on suunnitellut sisustusarkkitehti Tuula Falk, jonka muotoilu etsii juuriaan luonnosta ja Pohjolan identiteetistä.

Tutustu uusiin materiaali- ja värivaihtoehtoihin täällä >

Katso myös: ARO -ruokapöytä, tammi >


TUOTETIEDOT

Design: Tuula Falk

Koko: Saatavilla useita eri kokoja. Katso vakiokoot alasvetovalikosta.

Pöydän korkeus on 73 cm ja kannen paksuus 40 mm. 

Materiaali: saarni 

Pintakäsittely: vaha, kuultoväreissä petsi + vaha

Väri: luonnonväri, vaalea, kuultovalkoinen tai kuultomusta

Lisätietoja: Kuvissa oleva pöytä on valmistettu saarnista ja siinä on pintakäsittelynä vaalea, sävytetty vaha. Kotiovelle toimitettava ruokapöytä on käyttövalmis kun ruuvaat vain sen jalat paikoilleen.

Valmistettu Suomessa, tehtaallamme Jurvassa.


Toimitus: Toimitus on maksuton kaikkialle Suomeen.* Tuote toimitetaan kotiovelle tai kerrostalossa alaovelle. Ruokapöydät valmistamme tilauksesta ja niiden toimitusaika on n. 3-4 viikkoa. Katso täältä tarkemmat toimitusehdot.

*Toimitamme myös Suomen ulkopuolelle. Voit tiedustella toimituksen hintaa kohdemaahan asiakaspalvelustamme: peltola@peltola.fi

Lisäpalvelut: Lisämaksusta saatavilla kotiintoimitus kerroskannolla. Voit valita tämän toimitustavan tilausta tehdessäsi.

Ihastuitko pöytään, mutta koko on väärä? Ei hätää, teemme myös mittatilauskokoja. Pyydä tarjous haluamallasi koolla: peltola@peltola.fi

Kaipaatko lisätietoja tuotteesta tai apua tilauksen tekemisessä? Palvelemme sinua mielellämme!

Ota yhteyttä asiakaspalveluun >


Olemme erikoistuneet massiivipuuhuonekalujen valmistukseen ja käytämme tuotteissamme aina ensisijaisesti aitoa puuta.

Puu on luonnonmateriaali, joka elää ympäristön lämmön ja kosteuden mukaan. Hyvin hoidettuna puuhuonekalu kestää sukupolvelta toiselle. Puumateriaalissa on aina luonnollista sävyn ja kuvion vaihtelua.

Käytämme useita eri puulajeja, joista oman vakiomallistomme puumateriaaleiksi olemme valinneet koivun, saarnen ja tammen. Saatavilla olevat puulajit vaihtelevat tuotekohtaisesti.

Tämä tuote on valmistettu saarnesta.


Käytämme puuta, joka on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja valvotuista kohteista.

PEFC on puun alkuperän seurantajärjestelmä, joka varmistaa luotettavasti puun olevan peräisin kestävästi hoidetuista metsistä ja valvotuista kohteista. Yrityksellemme on myönnetty PEFC-merkin käyttöoikeus osoituksena siitä että olemme sitoutuneet kestävään metsien käyttöön.

www.pefc.fi

 

Peltola tuote PEFC


Hoito-ohjeet

VAHATTU PUUPINTA
Vahattujen pintojen normaali hoito tapahtuu nihkeällä tai kuivalla puhdistusliinalla pyyhkimällä. Puhdistukseen ei tule käyttää vahvoja emäksiä tai happoja sisältäviä aineita eikä hankaavia puhdistusaineita.

Voimakkaampi lika voidaan poistaa Osmo Color nestemäisellä puhdistusvahalla seuraavasti: Puhdistetaan pinta irtonaisesta liasta. Pyyhitään pinta kevyesti Osmo Color nestemäisellä puhdistusvahalla. Voimakkaammin likaantuneita kohtia voidaan hangata kevyesti puun syiden suuntaisesti.

Apuna voidaan käyttää Osmo Color nestemäiseen puhdistusvahaan tai läpikuultavaan puuvahaan no 1101 (ohut, kirkas) kostutettua kiillotustyynyä (erittäin hienoa teräsvillaa). Irronnut lika pyyhitään pois. Annetaan kuivua (1/2 – 1 tuntia). Kiillotetaan kevyesti. Haluttaessa voidaan levittää uusi ohut vahakerros puhtaalle, kuivalle pinnalle.

Tarvittaessa voit saada lisätietoa meiltä tai maahantuojalta: Sarbon Woodwise Oy, info@osmocolor.com, puh. 019 2644 200 tai Osmo Colorin sivuilta: www.osmocolor.com

Katso myös:
Siro-tuoli, verhoiltu
Siro-tuoli, verhoiltu
405.00EUR
Aro-ruokapöytä, tammi
Aro-ruokapöytä, tammi
2945.00EUR
Siro-tuoli
Siro-tuoli
405.00EUR
Paytrail
Peltola

Seuraa meitä
Verkkokauppa
Käyttöehdot
Tietosuoja ja evästeet
Maksutavat
Toimitusehdot
Peltola Oy
Yritys
Historia
Materiaalit ja värit
Jälleenmyyjät
Ota yhteyttä
Yhteystiedot

Peltola Osakeyhtiö
Y-tunnus: 0178324-6

Tainuskyläntie 184
66350 Tainus (JURVA)

Asiakaspalvelu

Arkipäivisin klo 8.00 - 15.30
040 093 4929
peltola@peltola.fi

Kalle Peltola 050 5279 013

Verkkokaupan perustaminen
Evolution Solutions
-verkkokaupparatkaisu
Aikadesign

Graafinen suunnittelu